Un asistent care își amintește, cu permisiune.
Asistentul învață cum lucrează fiecare persoană și ce a fost învățat de aceasta. Utilizatorii văd ce își amintește despre ei și pot modifica informațiile. Nimic nu este reținut fără consimțământ, iar memoria se estompează după un program stabilit de dvs.


Reținut cu consimțământ. Uitat intenționat.
Oamenii acceptă memoria pentru fiecare interfață în parte: consolă, telefon, asistentul dintr-un apel. Asistentul uită conform unui program, iar cererile de ștergere sunt onorate până la termenul-limită.
Consimțământ pentru memorie
- Consimțământ pe interfață
- Politică pentru interfețe noi
- Retrageri ale consimțământului respectate peste tot


Uitare intenționată
- Estompare setată pe tip de memorie
- Rulează după un program
- Termene de ștergere monitorizate


Ce îl învață o persoană, poate folosi întreaga echipă.
Când ceva ce o persoană a învățat asistentul ar fi util echipei sale, informația poate fi partajată, dar numai când regulile o permit și niciodată cu detalii personale.
- Partajat doar conform regulilor
- Detaliile personale rămân personale
- Fiecare partajare este înregistrată


Noi moduri de lucru, testate în raport cu cele vechi.
Coordonatorul încearcă noi moduri de desfășurare a activității și le compară cu cele vechi pe cazuri reale. Nimic nu se schimbă până când o persoană nu aprobă acest lucru.
- Vechiul și noul comparate pe cazuri reale
- Aprobate de o persoană
- Limitat la domeniile permise de dvs.


Despre memorie.
Pot administratorii să citească ce își amintește asistentul?
Nu. Ei văd doar statistici și reguli. Fiecare persoană își vede propria memorie.
Ce se întâmplă dacă cineva pleacă?
Memoria sa personală este ștearsă conform programului stabilit de dvs.; tot ce a fost partajat cu echipa rămâne la echipă.
Aflați mai multe
Stabiliți reguli de memorie în care oamenii au încredere.
Vom parcurge opțiunile de consimțământ, uitare și partajare împreună cu echipa dvs. de confidențialitate.